Product Idea |

Life of Avicii

5 comments

My Ideas would be the Avicii presentation kit. Included in the set: One Dj desk, a VIP minibus and two board logos.

Why did I build it?


I think Avicii is a great musician and I think not only I am alone, but millions of people around the world. With this idea, I was trying to bring a new color to the LEGO world. I hope many of you will like it, listen to all the positive and negative criticisms, and give advice on what should be changed (I am flexible).


Well, first of all, I'd like to introduce the DJ desk, which got a brown floor in the middle with a DJ desk. You can place one of the Avicii logos in the background which is just as sympathetic. This DJ desk is not just a desk, you can store a phone instead of a logo, maybe listen to music or watch video. So a phone charging station could be perfect.


There is a black sheet above the logo, and I would later design a sticker with Avicii or a nice Avicii music text on it. :)


I created the VIP minibus because I didn't want to have just one DJ desk in the set. That's why the bus, which accommodates the Avicii figure, takes home a rest after a long tour. The bus has another resident, and Avicii's most loyal friend is a dog, and in the future I would love to replace the dog with a French bulldog in the 19th minifigure series. The top of the bus is removable and has a TV and a sofa as well as the driver.


The DJ console can be used as a phone holder on the bedside table to fit music and a good Avicii video clip!

That is really what my little story is, I hope you reach out to a lot of people and you tell me your honest opinion.

Other information:

I designed it for Mecabricks.
This is my first Ideas project.
I have mastered virtual design myself, which has some shortcomings, both design and image.

Thank you for your attention!!!

Let LEGO be with you :) ;)Az én Ideas-om ez az Avicii-t bemutató szett lenne. Amit a szett tartalmaz: Egy Dj pultot, egy VIP kisbuszt, valamint két tábla logót.

Hogy miért építettem?
Remek zenésznek tartom Avicii-t, és ezzel szerintem nem csak egyedül vagyok, hanem a világon több millióan. Ezzel az ötlettel próbáltam egy kicsit új színt hozni a LEGO világában. Remélem majd sokatoknak fog tetszeni, minden pozitív és negatív kritikát meghalgatok, valamint tanácsot is hogy min kellene változtatni(rugalmas vagyok).

Hát akkor először is bemutatnám a DJ-pultot ami egy barna padlót kapott közepén egy  DJ- pultal. Háttérben lehet elhelyezni egyik Avicii logót amelyik éppen szinpatikus. Ez a DJ-pult nem csak egy pult, lehet a logó helyén telefont is tárolni, esetleg zenét halgatni vagy videot nézni. Tehát egy telefon töltő állomásnak is tökéletes lehetne.
A logó felett van egy feket lap, oda terveznék a későbbiekben egy matricát Avicii felirattal, vagy egy kedven Avicii zene szöveggel. :)

A VIP kisbusz-t azért hoztam létre mert nem akartam hogy csak egy DJ-pult legyen a szettben. Ezért került bele a busz ami az Avicii figurának ad helyet, otthont pihenést egy hosszú turné után. A busznak van még egy lakója ez pedig Avicii leghűségesebb barátja egy kutya, a későbbiek folyamán kiszeretném majd cserélni a kutyát a 19. minifigura szériában kiadott francia buldogra. A busz teteje levehető, a buszban található egy tv és egy kanapé, valamint a vezető rész.

A DJ-pultot lehet használni telefon tartónak is az éjjeliszekrényen pont elfér és szólhat is benne majd a zene, vagy esetleg egy jó kis Avicii videó klipp!

Igazából ennyi lenne a kis történetem,remélem sok emberhez elér majd és elmondjátok őszinte véleményeteket szívesen halgatom.


Egyéb tudnivalók:

Mecabricksen terveztem.
Ez az első Ideas projektem.
Saját magam sajátítottam el a virtuális tervezést, amiben vannak hiányosságok, mint tervezésben, mint kép készítésben.

Köszönöm a figyelmet!!!

A LEGO legyen veletek! :) ;)

Opens in a new window